Mirë se vini

[td_block1 limit=”5″ ajax_pagination=”next_prev” custom_title=”Shkrimet dhe raportet kryesore”][td_block4 category_id=”75″ limit=”6″ custom_title=”Më shumë në lidhje me zgjedhjet lokale 2015″ ajax_pagination=”next_prev”]

Bashkia Tirane: Bashkia do të shpërndajë kompetencat për të fuqizuar rolin e minibashkive dhe rolin e banoreve të blloqeve e të pallateve, i realizuar

Bashkia do të shpërndajë kompetencat për të fuqizuar rolin e minibashkive dhe rolin e banoreve të blloqeve e të pallateve. Do t’iu kalohen në kompetencë njësive bashkiake administrimi i infrastrukturës dytësore dhe shërbimeve publike të drejtpërdrejta për qytetaret e bizneset, si dhe kompetencat e caktimit dhe mbledhjes së të ardhurave e të administrimit të fondeve, […]