Home » Archives by category » Deklaratat » Të pavërteta

Goditja e monopoleve, premtim i parealizuar

Goditja e monopoleve, premtim i parealizuar

Goditja e monopoleve. Premtimi: Qeveria ka premtuar luftë kundër monopoleve, çka do të garantonte konkurrencë të ndershme mes bizneseve në treg, por edhe përfitime për qytetarët. Përshkrimi i situatës: Monopolet mbeten një ndër shqetësimet kryesore të tregjeve në Shqipëri, me pasoja jo vetëm për funksionimin normal të tregjeve, por edhe për qytetarët që nuk përfitojnë […]

Berisha për arsimin e mesëm, E pavërtetë

Berisha për arsimin e mesëm, E pavërtetë

Deklarata: Kryeministri Berisha pretendon se 92 për qind e atyre që mbarojnë arsimin e detyruar ndjekin arsimin e mesëm. Statusi: E pavërtetë Kryeministri Sali Berisha deklaroi gjatë një takimi elektoral në Elbasan 2 mars 2013 se ka rritur pjesëmarrjen e shqiptarëve në arsimin e mesëm në mënyrë të ndjeshme. Ai tha: “Gjatë viteve që vijnë, ne kemi […]

Bashkia Tirane: Bashkia do të shpërndajë kompetencat për të fuqizuar rolin e minibashkive dhe rolin e banoreve të blloqeve e të pallateve, i realizuar

Bashkia do të shpërndajë kompetencat për të fuqizuar rolin e minibashkive dhe rolin e banoreve të blloqeve e të pallateve. Do t’iu kalohen në kompetencë njësive bashkiake administrimi i infrastrukturës dytësore dhe shërbimeve publike të drejtpërdrejta për qytetaret e bizneset, si dhe kompetencat e caktimit dhe mbledhjes së të ardhurave e të administrimit të fondeve, […]