Home » Archives by category » Drejtësia

Lufta kundër korrupsionit për zyrtaret e lartë

Lufta kundër korrupsionit për zyrtaret e lartë

Dosja Shpëtim Gjika Premtimi: Lufta kundër korrupsionit për zyrtaret e lartë Gjykata ka pranuar kërkesën e Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Vlorë dhe ka vendosur masën e sigurisë “arrest me burg” për shtetasin Shpëtim Gjika, me funksion Kryetar i Bashkisë Vlorë dhe shtetasen Doriana Sulaj, me funksion Drejtor i Drejtorisë të Planifikimit të Territorit në këtë institucion, […]

Lufta kundër korrupsionit për zyrtarët e lartë, dosja e Arben Imamit, e pamatshme

Lufta kundër korrupsionit për zyrtarët e lartë, dosja e Arben Imamit, e pamatshme

Lufta kundër korrupsionit në nivele të larta të administratës publike, duke përfshirë edhe Ministrat e kabinetit qeverisës së ish kryeministrit Sali Berisha, ka qenë një nga premtimet elektorale të Partisë Socialiste gjatë fushatës elektorale për zgjedhjet e përgjithshme 2013. Shenjat e para të reagimit të qeverisë së re, e sapo formuar në muajin shtator 2013, […]

Bashkia Tirane: Bashkia do të shpërndajë kompetencat për të fuqizuar rolin e minibashkive dhe rolin e banoreve të blloqeve e të pallateve, i realizuar

Bashkia do të shpërndajë kompetencat për të fuqizuar rolin e minibashkive dhe rolin e banoreve të blloqeve e të pallateve. Do t’iu kalohen në kompetencë njësive bashkiake administrimi i infrastrukturës dytësore dhe shërbimeve publike të drejtpërdrejta për qytetaret e bizneset, si dhe kompetencat e caktimit dhe mbledhjes së të ardhurave e të administrimit të fondeve, […]