Home » Archives by category » Meta » Pjesërisht

Berisha: Berati prodhon 27 për qind të ullinjve të vendit

Berisha: Berati prodhon 27 për qind të ullinjve të vendit

Berisha: Berati prodhon 27 për qind të ullinjve të vendit Takim me gazetarët në Gjirokastër, 20 maj 2013 Statusi: Pjesërisht e vërtetë Fakt:  Sipas Ministrisë së Bujqësisë, Ushqimit dhe Mbrojtjes së Konsumatorit, Qarku i Beratit ka 1.4 milionë rrënjë ullinj, 19 për qind të ullinjve në Shqipëri. Berati ka 886 mijë rrënjë ullinj në prodhim, […]

Deklaratë e Kryeministrit Sali Berisha për pagën mesatare

Deklaratë e Kryeministrit Sali Berisha për pagën mesatare

Deklarata për pagën mesatare Statusi: Pjesërisht e pavërtetë Më 18 janar 2013 kryeministri Sali Berisha deklaroi para grupit të vet parlamentar se sipas informacionit që ai dispononte, pagat në Shqipëri janë rritur nga 24 mijë lekë në muaj në 57 mijë lekë. Deklarata nuk mbart referencë se kush i llogaritur këto shifra dhe as vitet për […]

Bashkia Tirane: Bashkia do të shpërndajë kompetencat për të fuqizuar rolin e minibashkive dhe rolin e banoreve të blloqeve e të pallateve, i realizuar

Bashkia do të shpërndajë kompetencat për të fuqizuar rolin e minibashkive dhe rolin e banoreve të blloqeve e të pallateve. Do t’iu kalohen në kompetencë njësive bashkiake administrimi i infrastrukturës dytësore dhe shërbimeve publike të drejtpërdrejta për qytetaret e bizneset, si dhe kompetencat e caktimit dhe mbledhjes së të ardhurave e të administrimit të fondeve, […]