Home » Archives by category » Premtimet 2013 » FRD

Programi i FRD për arsimin

Programi i FRD për arsimin

Statusi: Ende e pavlerësuar   Programi i FRD-së për arsimin i’u nënshtrua debatit me ekspertë dhe pedagogë Topi: Politika e shkëputur nga  ekspertët, një politikë e dështuar e dështuar FRD: Rritje 5 % e buxhetit shtetëror për arsimin 9 Mars 2013 – Fryma e Re Demorktike organizoi një tryezë të rrumbullakët kushtuar programit të  saj […]

Bashkia Tirane: Bashkia do të shpërndajë kompetencat për të fuqizuar rolin e minibashkive dhe rolin e banoreve të blloqeve e të pallateve, i realizuar

Bashkia do të shpërndajë kompetencat për të fuqizuar rolin e minibashkive dhe rolin e banoreve të blloqeve e të pallateve. Do t’iu kalohen në kompetencë njësive bashkiake administrimi i infrastrukturës dytësore dhe shërbimeve publike të drejtpërdrejta për qytetaret e bizneset, si dhe kompetencat e caktimit dhe mbledhjes së të ardhurave e të administrimit të fondeve, […]