Home » Archives by category » Të tjerë » Të pavërteta

Humbja e 40 mijë vendeve të punës, deklaratë e pavërtetë

Humbja e 40 mijë vendeve të punës, deklaratë e pavërtetë

Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha deklaroi të shtunën më 15 mars se në Shqipëri janë humbur 40 mijë vende pune gjatë muajve të fundit. Deklarata: “Mbi 40 mijë vende pune janë humbur nga ekonomia në muajt e fundit, ky nuk është sinjal i mirë, është një sinjal i keq, një reagim i keq që […]

Bashkia Tirane: Bashkia do të shpërndajë kompetencat për të fuqizuar rolin e minibashkive dhe rolin e banoreve të blloqeve e të pallateve, i realizuar

Bashkia do të shpërndajë kompetencat për të fuqizuar rolin e minibashkive dhe rolin e banoreve të blloqeve e të pallateve. Do t’iu kalohen në kompetencë njësive bashkiake administrimi i infrastrukturës dytësore dhe shërbimeve publike të drejtpërdrejta për qytetaret e bizneset, si dhe kompetencat e caktimit dhe mbledhjes së të ardhurave e të administrimit të fondeve, […]