Mirë se vini

[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces”][vc_column width=”2/3″][td_block1 limit=”5″ ajax_pagination=”next_prev” custom_title=”Shkrimet dhe raportet kryesore”][td_block4 category_id=”75″ limit=”6″ custom_title=”Më shumë në lidhje me zgjedhjet lokale 2015″ ajax_pagination=”next_prev”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1431362688660{padding-top: 2px !important;padding-right: 2px !important;padding-bottom: 2px !important;padding-left: 2px !important;}”][vc_widget_sidebar sidebar_id=”td-default”][/vc_column][/vc_row]

Bashkia Tirane: Bashkia do të shpërndajë kompetencat për të fuqizuar rolin e minibashkive dhe rolin e banoreve të blloqeve e të pallateve, i realizuar

Bashkia do të shpërndajë kompetencat për të fuqizuar rolin e minibashkive dhe rolin e banoreve të blloqeve e të pallateve. Do t’iu kalohen në kompetencë njësive bashkiake administrimi i infrastrukturës dytësore dhe shërbimeve publike të drejtpërdrejta për qytetaret e bizneset, si dhe kompetencat e caktimit dhe mbledhjes së të ardhurave e të administrimit të fondeve, […]